Marvel's Spider-Man Remastered

Marvel's Spider-Man Remastered
Marvel's Spider-Man Remastered
Marvel's Spider-Man Remastered
Marvel's Spider-Man Remastered
Marvel's Spider-Man Remastered
Marvel's Spider-Man Remastered

 

Platform:
PC -> Steam
Licence:
Digitális termékkulcs
Language:
Többnyelvű
Transfer:
E-mailben, 10 percen belül.
53.95
To Favourites
Recommend
Print
Comparison
Question about the product
Details
Info
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Details
VIDEÓ AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

A JÁTÉKRÓL:

Az Insomniac Games által a Marvellel közös együttműködésben fejlesztett és a Nixxes Software által PC-re optimalizált Marvel's Spider-Man Remastered játékban PC-n a a tapasztalt Peter Parker bőrébe bújhatsz, aki szövevényes bűncselekmények és ikonikus gonosztevők ellen harcol Marvel New Yorkjában. Ezzel egyidejűleg nehezen találja meg a kaotikus magánélete és a karrierje közti egyensúlyt, miközben a Marvel New Yorkjának sorsát cipeli a vállán.

Főbb jellemzők

Be Greater
Amikor a legendás Marvel-gonosztevők fenyegetik a Marvel New Yorkját, Peter Parker és Spider-Man világa összecsap. A város és szerettei megmentése érdekében kénytelen szembenézni a veszéllyel, és még nagyszerűbbé válni.

Bújj Spider-Man bőrébe.
Miután nyolc évet töltött a maszk mögött, Peter Parker a bűnüldözés mesterévé vált. Éld át a jóval tapasztaltabb Spider-Man erejét a rögtönzött harcokkal, a dinamikus akrobatikával, a gördülékeny városi mozgással és a környezeti interakciókkal.

Világok csapnak össze
Peter Parker és Spider-Man világa összecsap egy eredeti akciódús történetben. Ebben az új Spider-Man-univerzumban Peter és Spider-Man életéből ismert szereplők egyedi szerepekben kelnek ismét életre.

A Marvel New Yorkja a te játszótereddé válik
A A nagy alma megéled a Marvel’s Spider-Man játékban. Lendülj végig a mozgalmas környékeken, és hagyd, hogy lenyűgözzenek a Marvel és Manhattan legendás látnivalói. Használd fel a környezetet, hogy legendás harcokban küzd meg a gonosztevőkkel egy igazi akciódús történetben.

Átélheted a The City That Never Sleeps teljes tartalma által nyújtott élményt
A Marvel’s Spider-Man Remastered főtörténetének eseményeit követve átélheted Peter Parker utazásának folytatását a Marvel’s Spider-Man: The City That Never Sleeps játékban, három történetfejezettel, amelyek további küldetéseket és kihívásokat tartalmaznak

Info
Product Type
Alapjáték
Genre
Akció, Kaland, Könnyed
Region
Világszerte
Manufacturer
PlayStation PC LLC
Article No.
DIGIS20220719A6
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK

Op. rendszer: Windows 10 64-bit

Processzor: Intel Core i3-4160, 3.6 GHz

Memória: 8 GB RAM

Grafika: NVIDIA GTX 950 or AMD Radeon RX 470

Tárhely: 75 GB szabad hely